• BEGELEIDING
  • OPVANG
  • WONEN
meer met mensen

Kamers met Kansen

Kamers met Kansen “De Nachtegaal”

Je hebt een doel, je wilt binnen een paar jaar zelfstandige leven en wonen. Op eigen benen staan, alles uit je talenten halen, je school afmaken, werk hebben dat bij je past. Een steuntje in de rug zou lekker zijn om je sprong naar zelfstandigheid te maken. En die hulp kun je krijgen in Hoorn!
In Kamers met Kansen “de Nachtegaal” is er volop aandacht voor hoe je wonen, werken en leren allemaal combineert. De begeleiding heeft, als je het hele traject doorloopt, drie doelen voor ogen. Stabiliseren, doorstromen en participeren.
Om de drie doelen te bereiken krijg je begeleiding van een coach en (extra) individuele hulpverlening waar dat nodig is.

Waar?
Kamers met Kansen “de Nachtegaal” is gevestigd in de wijk Kersenboogerd aan de Nachtegaal 147 t/m 152. Woningcorporatie Intermaris is eigenaar van het pand. Er zijn 24 mooie kamers. Iedere woning heeft een gemeenschappelijke woonkamer, keuken, een toilet en douche waar je gebruik van kunt maken. De gemeenschappelijke woonruimte is ingericht, je kamer kun je naar eigen wens inrichten met natuurlijk je eigen spullen.

Voor wie?
Kamers met Kansen “de Nachtegaal” is er voor iedereen tussen de 18 en 25 jaar die binnen maximaal twee jaar zelfstandig wilt wonen en leven maar die dat zelf nog niet helemaal voor elkaar kan krijgen en die het fijn vindt om begeleid te worden door een coach op het vlak van wonen, leren, werken en ontmoeten. Belangrijk is dat je erg gemotiveerd bent om er het allerbeste van te maken. Dat je je houdt aan de huisregels én de afspraken die worden gemaakt over je begeleiding. Bovendien zijn er voorwaarden waaraan je dient te voldoet om aan het project mee te kunnen doen.

Uitgebreide informatie over Kamers met Kansen "De Nachtegaal".

Aanmelden
Heb je interesse? Neem dan contact op met de Brede Centrale Toegang (BCT), telefoonnummer 088 0125728. Zij zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur.