• BEGELEIDING
  • OPVANG
  • WONEN
meer met mensen

Wie kan bij dnoDoen terecht?

Niet iedereen gaat het leven gemakkelijk af. Sommige mensen zijn kwetsbaar. Ze hebben bijvoorbeeld weinig geld, krijgen te maken met relatieproblemen of kampen met schulden, psychische problemen of een verslaving. Ze zijn bang of eenzaam en voelen zich vaak niet begrepen door anderen. Ze kunnen niet meer thuis wonen, zijn dakloos of dreigen dat te worden, vaak door een combinatie van problemen.  

Kwetsbare mensen helpen om hun leven weer op te pakken. Dat doet dnoDoen. Met begeleiding, opvang en woonondersteuning. Als dat nodig is, bieden wij een veilige plek in een van onze woonvoorzieningen. We schrijven niemand af. Integendeel: we dagen mensen uit om meer uit zichzelf te halen! 

Bent u geregistreerd in Noord-Holland Noord en bent u uw huis kwijt, dreigt dit te gebeuren of hebt u andere woonproblemen? Hebt u kortom hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Het is niet meer mogelijk aan te melden via de website  in de regio West-Friesland. Dit kan bij regionaletoegang@hoorn.nl of bellen met tel: 0229-252001. Bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 uur - 13:00 uur.