• BEGELEIDING
  • OPVANG
  • WONEN
meer met mensen

Programma Wereld Daklozendag 2023

05-10-2023

Planning Alkmaar
Kinderen
Alle kinderen in de opvang krijgen een mooi boekpakketje uitgedeeld en een ijscoupon om een ijsje bij IJssalon De Mient te halen.
24-Uurs Opvang
Van 13.00 tot 16.00 uur staat er een ijskar. Alle cliënten van de 24-uurs Opvang krijgen een heerlijk ijsje aangeboden. Deze middag is er ook live muziek. Een aantal cliënten gaan zingen.
Van 11.00 tot 16.00 uur krijgt het Horizon College rondleidingen in de 24-Uurs Opvang.
Cliënten NO en TH
Bij de Nachtopvang en Trainingshuis wordt in de avond voor een heerlijke maaltijd gezorgd.
Cliënten in de Wijk
Alle cliënten in de wijk worden bezocht en in het zonnetje gezet. Begeleiders gaan met de cliënten koffie drinken en zorgen voor iets lekkers bij de koffie.
Housing First
Van 10.00 tot 14.00 uur staat het Housing First team op de Paardenmarkt om HF te promoten. 

Planning Hoorn
Van 12.00 tot 16.00 uur pannenkoeken eten in de Scheerder. Ook is er koffie, thee en taart. WB en TB aanwezig, info standje en rondleiding.
Cliënten in de wijk krijgen chocolade.

Planning Den Helder
Van 13.00 tot 16.00 uur Frietje in de NO. Ook is er koffie, thee en taart. WB en TB aanwezig, infostandje en rondleiding.
Nachtopvang is voor 1 dag ook dagopvang. Blijft dus open en er zijn activiteiten met de cliënten. In de avond wordt er gekookt.
Cliënten in de wijk krijgen chocolade.

Planning Zaandam
Van 14.00 tot 16.00 uur infostandje buiten voor het pand met koffie en taart. Samen met bewoners (die willen) wat mensen aan tafel krijgen om zo wat over onze organisatie te vertellen.
Cliënten in de wijk krijgen chocolade.