• BEGELEIDING
  • OPVANG
  • WONEN
meer met mensen

Nachtopvang

De Nachtopvang is voor mensen die een zwervend bestaan leiden. De openingstijden van de opvang zijn afhankelijk van de locatie (Alkmaar of Den Helder). Bij extreme kou zijn er verruimde openingstijden. 

Wij bieden nachtopvang in:

  • Alkmaar
  • Den Helder

Nachtopvang Alkmaar

In de Nachtopvang Alkmaar worden klanten voor 22.30 uur verwacht. Na binnenkomst is het niet meer toegestaan het pand te verlaten. De Nachtopvang Alkmaar heeft 26 plaatsen.

Verblijf in de Nachtopvang Alkmaar kost € 5.00 per nacht. De allereerste nacht is gratis. Wij serveren 's morgens en 's avonds een eenvoudige broodmaaltijd.

Aanmelden
Nieuwkomers melden zich om 19:00 uur aan de deur aan de Jan de Heemstraat 7 in Alkmaar. Zij krijgen een kennismakingsgesprek met één van onze medewerkers. Tijdens dit gesprek noteren wij de belangrijkste gegevens en voeren wij een identiteitscontrole uit. De cliënt ontvangt de huisregels en krijgt een bed toegewezen. 

Nachtopvang Den Helder

In de Nachtopvang voor de Kop van Noord-Holland worden klanten voor 22.00 uur verwacht. Na binnenkomst is het niet meer toegestaan het pand te verlaten. De Nachtopvang Kop van Noord-Holland heeft 8 plaatsen.

Kosten

Verblijf in de Nachtopvang Den Helder is vooralsnog gratis. Er is soep en koffie en thee. In de ochtend is er tot kwart voor 9 koffie, thee en een broodmaaltijd. Om 9 uur sluit de Nachtopvang.

Aanmelden

Nieuwkomers melden zich in de periode van 1 november 2019 tot 1 maart 2020 om 18:00 uur aan de deur aan de Spoorgracht 44/46 in Den Helder. Zij krijgen een kennismakingsgesprek met één van onze medewerkers. Tijdens dit gesprek noteren wij de belangrijkste gegevens en voeren wij een identiteitscontrole uit. De cliënt ontvangt de huisregels en krijgt een bed toegewezen.