• BEGELEIDING
  • OPVANG
  • WONEN
meer met mensen

Nachtopvang

De Nachtopvang is voor mensen die een zwervend bestaan leiden. De openingstijden van de opvang zijn afhankelijk van de locatie (Alkmaar of Den Helder). Bij extreme kou zijn er verruimde openingstijden. 

Wij bieden nachtopvang in:

  • Alkmaar
  • Den Helder

Nachtopvang Alkmaar

In de Nachtopvang Alkmaar worden klanten voor 22.30 uur verwacht. Na binnenkomst is het niet meer toegestaan het pand te verlaten. De Nachtopvang Alkmaar heeft 26 plaatsen.

Kosten
Verblijf in de Nachtopvang Alkmaar kost € 5.00 per nacht. Tussen 19:00 uur en 22.15 uur kunt u een soepmaaltijd gebruiken. Koffie en thee wordt tot 23.30 uur geschonken. In de ochtend is er tussen 7.45 uur en 8.45 uur koffie, thee en brood. De allereerste nacht is gratis.

Aanmelden
Nieuwkomers melden zich om 19:00 uur aan de deur aan de Jan de Heemstraat 7 in Alkmaar. Zij krijgen een intakegesprek met één van onze medewerkers. Tijdens dit gesprek noteren wij de belangrijkste gegevens en voeren wij een identiteitscontrole uit. De cliënt ontvangt de huisregels en krijgt een bed toegewezen. 

Nachtopvang Den Helder

In de Nachtopvang voor de Kop van Noord-Holland worden klanten voor 22.00 uur verwacht. Na binnenkomst is het niet meer toegestaan het pand te verlaten. De Nachtopvang Kop van Noord-Holland heeft 8 plaatsen.

Kosten

Verblijf in de Nachtopvang Den Helder is vooralsnog gratis. Er is soep en koffie en thee. In de ochtend is er tot kwart voor 9 koffie, thee en een broodmaaltijd. Om 9 uur sluit de Nachtopvang.

Aanmelden

Nieuwkomers melden zich, in de periode van 1 april  2019 tot 1 december 2019, om 20:00 uur aan de deur aan de Spoorgracht 44/46 in Den Helder. Zij krijgen een intakegesprek met één van onze medewerkers. Tijdens dit gesprek noteren wij de belangrijkste gegevens en voeren wij een identiteitscontrole uit. De cliënt ontvangt de huisregels en krijgt een bed toegewezen.